zebrano houten heren horloge Greentime zw183a open uurwerk heren hout en staal horloge greentime heren mens watch wood ZW183A
zebrano houten heren horloge Greentime zw183a open uurwerk heren hout en staal horloge greentime heren mens watch wood ZW183A
GreenTime ZW183C
Stijlvol houten heren horloge met een automatisch uurwerk. Een sportieve uitstraling door de combinatie van hout en staal.
€ 259,00
Prijs per stuk
Variatie: GreenTime ZW183C
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Welkom bij onze duurzame houten horloge collectie, waar elk horloge met de hand gemaakt is met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. Het ZW183C horloge is een uniek, gepersonaliseerd accessoire dat zich onderscheidt van de rest.

Het horloge is vervaardigd van hoogwaardig, duurzaam hout dat afkomstig is van gecertificeerde en verantwoord beheerde bossen. Dit zorgt niet alleen voor een ecologisch verantwoord product, maar ook voor een unieke uitstraling van elk horloge.

Het ZW183C is onderdeel van onze automatic collectie. U kunt in deze collectie kiezen uit verschillende houtsoorten en kleuren, evenals verschillende wijzerplaten en uurmarkeringen. Het uurwerk is van hoge kwaliteit en zorgt voor een nauwkeurige tijdmeting.

Onze horloges zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en hebben een lichtgewicht, comfortabel ontwerp. Het ZW183C horloge is spatwaterdicht en bestand tegen dagelijkse slijtage. Het is perfect voor dagelijks gebruik en kan ook worden gedragen bij speciale gelegenheden.

Kies voor ons ZW183C horloge en kies voor duurzaamheid en stijl. Onze horloges worden geleverd in een gerecyclede verpakking en zijn een perfect cadeau voor uzelf of voor een geliefde. Koop nu en maak een bewuste keuze voor de toekomst.
 

Specificaties Greentime ZW183C

Houtsoort: Zebrano hout & IPS
Uurwerk: Automatisch uurwerk G3213
Diamter: 43 mm
Garantie: 24 maanden 
Verpakking: Houten gift box