Greentime zw154e houten dames solar horloge GreenTime ZW154E solar solar zw154 houten dames horloge solar greentime zonne-energie
Greentime zw154e houten dames solar horloge GreenTime ZW154E solar solar zw154 houten dames horloge solar greentime zonne-energie
GreenTime ZW154E solar
Houten horloge uit de solar collectie van GreenTime met natuurlijke uitstraling - GreenTime wood watch
€ 149,00
Prijs per stuk
Variatie: GreenTime ZW154E solar
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Welkom bij onze duurzame houten horloge collectie, waar elk horloge met de hand gemaakt is met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. Het ZW154E horloge is een uniek, gepersonaliseerd accessoire dat zich onderscheidt van de rest.

Het horloge is vervaardigd van hoogwaardig, duurzaam hout dat afkomstig is van gecertificeerde en verantwoord beheerde bossen. Dit zorgt niet alleen voor een ecologisch verantwoord product, maar ook voor een unieke uitstraling van elk horloge.

Het ZW154E is onderdeel van onze classic collectie. U kunt in deze collectie kiezen uit verschillende houtsoorten en kleuren, evenals verschillende wijzerplaten en uurmarkeringen. Het uurwerk is van hoge kwaliteit en zorgt voor een nauwkeurige tijdmeting.

Onze horloges zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en hebben een lichtgewicht, comfortabel ontwerp. Het ZW154E horloge is spatwaterdicht en bestand tegen dagelijkse slijtage. Het is perfect voor dagelijks gebruik en kan ook worden gedragen bij speciale gelegenheden.

Kies voor ons ZW154E horloge en kies voor duurzaamheid en stijl. Onze horloges worden geleverd in een gerecyclede verpakking en zijn een perfect cadeau voor uzelf of voor een geliefde. Koop nu en maak een bewuste keuze voor de toekomst.
 

Specificaties Greentime ZW154E solar

Houtsoort: sandel hout
Uurwerk: AS06
Diamter: 36 mm
Garantie: 24 maanden 
Verpakking: Gift box