GreenTime zw150A horloge van wijnvaten
GreenTime zw150A horloge van wijnvaten
GreenTime ZW150A
Stijlvol houten horloge met een heldere wijzerplaat. Een sportieve uitstraling door de combinatie van hout en staal.
€ 199,00
Prijs per stuk
Variatie: GreenTime ZW150A
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Welkom bij onze duurzame houten horloge collectie, waar elk horloge met de hand gemaakt is met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. Het ZW150A horloge is een uniek, gepersonaliseerd accessoire dat zich onderscheidt van de rest.

Het horloge is vervaardigd van hoogwaardig, duurzaam hout dat afkomstig is van gecertificeerde en verantwoord beheerde bossen. Dit zorgt niet alleen voor een ecologisch verantwoord product, maar ook voor een unieke uitstraling van elk horloge.

Het ZW150A is onderdeel van onze Barrique collectie. U kunt in deze collectie kiezen uit verschillende houtsoorten en kleuren, evenals verschillende wijzerplaten en uurmarkeringen. Het uurwerk is van hoge kwaliteit en zorgt voor een nauwkeurige tijdmeting.

Onze horloges zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en hebben een lichtgewicht, comfortabel ontwerp. Het ZW150A horloge is spatwaterdicht en bestand tegen dagelijkse slijtage. Het is perfect voor dagelijks gebruik en kan ook worden gedragen bij speciale gelegenheden.

Kies voor ons ZW150A horloge en kies voor duurzaamheid en stijl. Onze horloges worden geleverd in een gerecyclede verpakking en zijn een perfect cadeau voor uzelf of voor een geliefde. Koop nu en maak een bewuste keuze voor de toekomst.
 

Specificaties Greentime ZW150A

Houtsoort Oak / SS
Uurwerk: Epson 6P20
Diamter: 44 mm
Garantie: 24 maanden 
Verpakking: Gift box