Greentime zw125B olijf houten dames horloge zw125B greentime watch dames horloge hout wooden watch for her
Greentime zw125B olijf houten dames horloge zw125B greentime watch dames horloge hout wooden watch for her
GreenTime ZW125B
Klassiek houten dames horloge met uitstraling - GreenTime wood watch
€ 129,00
Prijs per stuk
Variatie: GreenTime ZW125B
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Welkom bij onze duurzame houten horloge collectie, waar elk horloge met de hand gemaakt is met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. Het ZW125B horloge is een uniek, gepersonaliseerd accessoire dat zich onderscheidt van de rest.

Het horloge is vervaardigd van hoogwaardig, duurzaam hout dat afkomstig is van gecertificeerde en verantwoord beheerde bossen. Dit zorgt niet alleen voor een ecologisch verantwoord product, maar ook voor een unieke uitstraling van elk horloge.

Het ZW125B is onderdeel van onze classic collectie. U kunt in deze collectie kiezen uit verschillende houtsoorten en kleuren, evenals verschillende wijzerplaten en uurmarkeringen. Het uurwerk is van hoge kwaliteit en zorgt voor een nauwkeurige tijdmeting.

Onze horloges zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en hebben een lichtgewicht, comfortabel ontwerp. Het ZW125B horloge is spatwaterdicht en bestand tegen dagelijkse slijtage. Het is perfect voor dagelijks gebruik en kan ook worden gedragen bij speciale gelegenheden.

Kies voor ons ZW125B horloge en kies voor duurzaamheid en stijl. Onze horloges worden geleverd in een gerecyclede verpakking en zijn een perfect cadeau voor uzelf of voor een geliefde. Koop nu en maak een bewuste keuze voor de toekomst.
 

Specificaties Greentime ZW125B

Houtsoort: olijf hout / SS
Uurwerk: Miyota 1L22
Diamter: 36 mm
Garantie: 24 maanden 
Verpakking: Gift box