Greentime zw059C olive watch olijf horloge compleet van hout zw059 serie GreenTime ZW059C
Greentime zw059C olive watch olijf horloge compleet van hout zw059 serie GreenTime ZW059C
GreenTime ZW059C
Klassiek houten dames horloge met uitstraling - GreenTime watch
€ 109,00
Prijs per stuk
Variatie: GreenTime ZW059C
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst
Welkom bij onze duurzame houten horloge collectie, waar elk horloge met de hand gemaakt is met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. Het ZW059C horloge is een uniek, gepersonaliseerd accessoire dat zich onderscheidt van de rest.

Het horloge is vervaardigd van hoogwaardig, duurzaam hout dat afkomstig is van gecertificeerde en verantwoord beheerde bossen. Dit zorgt niet alleen voor een ecologisch verantwoord product, maar ook voor een unieke uitstraling van elk horloge.

Het ZW059C is onderdeel van onze classic collectie. U kunt in deze collectie kiezen uit verschillende houtsoorten en kleuren, evenals verschillende wijzerplaten en uurmarkeringen. Het uurwerk is van hoge kwaliteit en zorgt voor een nauwkeurige tijdmeting.

Onze horloges zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en hebben een lichtgewicht, comfortabel ontwerp. Het ZW059C horloge is spatwaterdicht en bestand tegen dagelijkse slijtage. Het is perfect voor dagelijks gebruik en kan ook worden gedragen bij speciale gelegenheden.

Kies voor ons ZW059C
horloge en kies voor duurzaamheid en stijl. Onze horloges worden geleverd in een gerecyclede verpakking en zijn een perfect cadeau voor uzelf of voor een geliefde. Koop nu en maak een bewuste keuze voor de toekomst.

 

Specificaties Greentime ZW059C

Houtsoort: olijf hout
Uurwerk: Miyota 2035
Diamter: 36 mm
Garantie: 24 maanden 
Verpakking: Gift box